JVBB_logo_HR_20cm

De huisstijl voor De Jan van Brusselband, "Folking Happy"

 

CONCEPT  -  De Jan van Brusselband is een muzikale vriendengroep en brengen aanstekelijke folkmuziek met soms een vleugje rock. Ze werken al 18 jaar aan hun repertoire en dat hoor je. Ze zijn inmiddels wel heel goed op elkaar ingespeeld. De energieke klanken en hun enthousiasme maken dat je onmogelijk stil kan blijven staan. Vergeet dus al je zorgen en laat je meevoeren naar oude taveernes en herbergen. Vanavond ben je vrij en geniet je van muziek zoals het van oudsher bedoeld is.

De Jan van Brusselband is een muzikale vriendengroep. De wereld(feest)burger; overal spelen en feesten, ‘‘escape in het feesten (‘van nu’)’’. Rondtrekkende muziekanten en vrienden, allemaal docenten, vernieuwend maar wel vertrouwd (modern en authentiek). Vriendschap – vrijheid – muziek! – Folking Happy! De Jan van Brussel Band is altijd onderweg en ‘overal te plaatsen’.

HUISSTIJL (WEB) EN FOTOMONTAGE -  De Jan van Brussel Band is altijd onderweg en ‘overal te plaatsen’; Hiermee worden zij in de beeldcommunicatie ingezet ‘overal onderweg zijn’ (stad, dorp, natuur, industriële omgevingen, ect.). In de huisstijl van De Jan van Brusselband wordt dan ook beeldmontage gebruikt. Met name montages waarin zij ‘overal onderweg zijn’. Website: www.janvanbrusselband.nl

 

Werkzaamheden:
– Concept
– Grafisch ontwerp
– Website ontwerp
– DTP
– Beeld en montage