Van den Beemd B.V. - Stalen Liftschachten

Huisstijl voor Van den Beemd B.V.

Van den Beemd B.V. is sinds 1990 een begrip op het gebied van stalen liftschachten. Ze produceren "kwaliteit en maatwerk" in  (stalen) liftschachten in alle voorkomende vormen en maten. Van den Beemd is de deskundige partner van opdrachtgevers zoals; architecten, VVE's, bouwkundige aannemers, liftleveranciers en project ontwikkelaars.

DE HUISSTIJL  -  voor Van den Beemd omvat; briefpapier, enveloppen, kaartjes, bedrijfskleding, autobelettering, spreads (artikelen), advertenties, website, grote formaten banners (aan hekwerk en liftschachten, tijdens installatie). Website: www.vandenbeemd.nl

FOTOGRAFIE  -  De speciale liftschacht projecten van Van den Beemd BV. zijn met name de projecten in bijzondere gebouwen. waarin de liftschacht in een bijzondere omgeving geïntegreerd word (architectuur en design). Om de juiste sfeer en uitstraling van Van den Beemd volledig te maken is in de huisstijl de fotografie een belangrijk onderdeel. Deze laat zowel het technische als het prachtige design van de liftschachten zien.

BEELDIMPRESSIES  -  Voor Van den Beemd worden beeldimpressies gemaakt. Dit zijn (digitale) illustraties van de liftschachten of een onderdeel daarvan (het interieur of de buitenzijde) in of aan een gebouw. Deze impressies dienen als voorstel met als doel te kunnen overzien hoe een (liftschacht) bouwconcept eruit ziet, dit kan ook over materiaal details gaan. Deze tekeningen helpen om beslissingen maken in de daarop volgende stappen voor het denk- bouwproces.

Werkzaamheden:
– Concept / Communicatie
– Grafisch ontwerp
– Website ontwerp
– DTP
– Fotografie
– Beeld en montage
– Drukwerkbegeleiding

 

Deze digitale tekeningen zijn beeldimpressies voor het Interieur van een liftschacht. Bijvoorbeeld welke materialen te gebruiken voor de liftdeuren zoals RVS of glas?

Fotografie voor van den Beemd BV (sfeer en uitstraling van kwaliteit en design).