Beelden en Montage / digitale media / foto’s / illustraties

Beeld & Montage:
Combinaties van digitale media, illustraties, foto’s, mixed media en/of collage.


Provincie Noord-Holland (2014). Bewonerkrant (oplage 120.000).
t.b.v. de N23 Westfrisiaweg Noord-Holland. 
De gebruikers (zoals ondernemers, studenten, arbeiders, ect.) hebben straks de voordelen van de N23 Westfrisiaweg. Zij  worden in de beeldcommunicatie ingezet d.m.v. de 4 modellen die o.a. in de landkaart met de nieuwe aangegeven N23 weg en het landschap zijn gemonteerd. (Deze beelden zijn bij verschillende media gebruikt, niet de bewonerskrant.)

 

De Jan van Brusselband is een muzikale vriendengroep. De wereld(feest)burger; overal spelen en feesten, ‘‘escape in het feesten (‘van nu’)’’. Rondtrekkende muziekanten en vrienden, allemaal docenten, vernieuwend maar wel vertrouwd (modern en authentiek). Vriendschap – vrijheid – muziek!  –  Folking Happy! De Jan van Brussel Band is altijd onderweg en ‘overal te plaatsen’; Hiermee worden zij in de beeldcommunicatie ingezet ‘overal onderweg te zijn’ (stad, dorp, natuur, industrieële omgevingen, ect.).

 

  •  Foto huisje met tekst; bob ross is an Animal, Kunstenaars Initiatief. N.a.v. ‘Expositie in residentie’ is dit een voorstel voor een nieuwe residentie.
  •  Vuilnismodel; Model getekend en gemonteerd in de foto. N.a.v. (eigen) fotografie van de gestorte vuilnis in de bossen.
  •  ”OEPS”, vallende dame; fotografie en montage, n.a.v. concept voor de cover van SOEPS magazine Eindhoven.

 

 

Beelden en Montage / digitale media / foto's / illustratiesadmin
  • 983
2017 © Patricia Smits  |  Website – Patricia Smits.nl  |  Privacy  |  Disclaimer
all of my works are copyrighted and all rights reserved – they may not be used or reproduced in any way, unless you have my written permission