PATRICIA SMITS ≠ KUNSTMOL

Patricia_Smits2-profiel

Naar buiten met die bevlogenheid!

Al jong ervoer ik de passie van het onderzoeken van van alles; “Insecten, dieren, planten, mensen, sterren, landschap" uren lang kijken, denken en registreren met tekeningen en foto’s. Mijn beeldende bezieling was hiermee gefundeerd. Tot op de dag van vandaag is ze het belangrijkste element in mijn werk.

EMPATHISCH NATUURTALENT
Praktisch en gelijkwaardig samenwerken

Gelijkwaardige en duurzame samenwerking. Heb je ideeën of plannen? Patricia Smits ≠ KUNSTMOL visualiseert die graag met en voor jou. Daarbij help ik bij het ordenen van je gedachten en wensen om tot de kern van je boodschap te komen. Met plezier (samen)werken en op zoek naar de passende oplossing voor een sterk en helder product; "een resultaat die bij jou past".

FREELANCE - HULP VOOR GRAFISCHE BEDRIJVEN
Praktische en duidelijke samenwerking. Patricia Smits ≠ KUNSTMOL helpt bedrijven graag met hun (grafische) werkzaamheden. Dit kan op locatie of in eigen studio. Werk je net als ik graag samen en heb je een tijdelijk een grafisch ontwerper nodig voor een specifiek project? Gewoon op praktische, duidelijke en op gelijkwaardige manier samenwerken; "de grondslag voor mooie (grafische) eindresultaten".

Neem gerust contact met me op.
(Noord-Brabant; regio Eindhoven, Breda, Tilburg, Turnhout, Lommel, ’s-Hertogenbosch).

De ideale voedingsbodem voor KUNSTMOL

Ik woon in een rustieke en eenvoudige omgeving met bos en natuur. Mijn dagelijkse aanwezigheid in de natuur is om daar ter plaatse te zijn. KUNSTMOL kan zich hier ingraven en losmaken van de reuring. Er ontstaat dan een rust waarin inspiratie en concepten kunnen floreren en integreren met het grafische werk.

KUNSTMOL is een grafisch beestje

KUNSTMOL biedt grafisch ontwerp en DTP, illustraties, beeldbewerking, (film)montage en fotografie. Ze heeft inmiddels veel technische kennis en ervaring met deze werkzaamheden. Patricia Smits ≠ KUNSTMOL is ruim 25 jaar zelfstandig grafisch ontwerper (vanuit studio + freelance).

De uiteindelijke producten zijn o.a.: huisstijlen, logo’s, websites, boeken, folders, brochures, visitekaartjes, persoonlijke kaarten, magazines, tijdschriften, advertenties, banners, beurswanden, posters.

PROFESSIONELE COLLEGA'S
KUNSTMOL en samenwerking

Sommige producten vereisen specifieke vaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan een webdeveloper, een tekstschrijver, een programmeur of het juiste bedrijf voor specifiek print- en/of drukwerk. Door samenwerking met andere vakspecialisten blijft de focus op de kwaliteit en dat alles in één keer goed geregeld is. "Goed overleg, duidelijke afspraken en korte lijnen."

WEBSITES en WEBDEVELOPMENT
In samenwerking met webdeveloper Wendie Huis in’t Veld van Websiteclub worden de websites ontwikkelt en uitgewerkt met WordPress.


PROJECTEN (o.a):
Van den Beemd BV, stalen Liftschachten - Dongen, De Wenkbrouwerij - Dongen, Provincie Noord-Holland (West Frisiaweg), Drs. Miep Turken - Geldrop, George Bol, Historicus - Waarle, Uitgeverij Zwijsen - Tilburg (Spelling- en woordenboeken en (Taal)schoolboeken “Zin in spelling”, voor het onderwijs), De Liefdesdokter - Eindhoven, Drs. Miep Turken - Geldrop, Jan van Brusselband - Tilburg, Glas Atelier Anja - Diessen, Marcel Lahaije, Speker en Coach - Helden (Li.), Liefdesdokter - Eindhoven, Websiteclub - Eindhoven, Hannie Vonseé, kunstenaar - Teteringen, Orient Technologies - Eersel / Internationaal, Corafcon Consultancy - Eersel, Lankreijer accountancy - Eersel, Museum Slager - ’s-Hertogenbosch, Klop en Partners consultancy, corporate finance en werving en selectie - Utrecht, P&P Projects - Asten. ("Werken uit de oude doos" volgt).

NOMINATIES / PRIJZEN
Geballoteerd voor fotografie (vrij werk) bij Art Arnhem, januari 2020
2e prijs. Digitale fotografie - Celeste prize. Tentoonstelling in the Bargehouse, OXO Tower, London (UK), 2016
Finalist - ARTBOX Exhibition at the spectrum Miami, Miami Art weeks (USA), 2016
Nominatie Talent Award - GLOW Eindhoven, expositie, 2014
Nominatie Talent Award - GLOW Eindhoven, expositie, 2013

Website beeldende kunst: www.patriciasmits.com

OPLEIDINGEN
Academie voor Beeldende Kunsten, (Bachelor Fine Arts, cum laude) AKV St. Joost, Den Bosch.
Grafische School Eindhoven.

DIVERSEN
Beoordelingscommissie bij Theaterschool Amsterdam. Externe beoordelaar bachelorscriptie, 2014.